Over ons

Wij zijn Computer House… 

Wij zijn een klein team van professionals met een passie voor techniek. Eigenlijk alles met een stekker of een batterij en een netwerkverbinding heeft onze interesse maar we zijn gespecialiseerd in computers. We zijn trouw aan onze merken en vasthoudend en soms eigenwijs als het over onze oplossingen gaat.

Al in de jaren tachtig van de vorige eeuw stonden we aan het begin van de Personal Computer.  De passie voor de nieuwe technologieën is nooit meer weggeweest. Van PC tot Mainframe naar PC servers en cloud-oplossingen. We hebben het allemaal gezien, geleverd en onderhouden.

In de afgelopen tientallen jaren hebben wij ons altijd gevormd naar de wensen van onze klanten gecombineerd met de mogelijkheden van de techniek. Zo leveren we tegenwoordig geen mainframes meer maar wel cloud-oplossingen. We verkopen en onderhouden geen matrixprinters meer maar maken wel websites.

En zo hebben we alle soorten apparaten wel door onze handen gehad en dat is een groot voordeel voor u. Als het stuk is dan kunnen wij er voor zorgen dat het weer gaat werken.  En is het “beyond repair” dan hebben wij voor u een oplossing waardoor u toch weer verder kan maar het belangrijkste is natuurlijk dat u, door onze hulp, een stabiele werkomgeving heeft!

Wij zijn Computer House!!!